Időpontfoglalás

Címünk:
Aszód Kossuth Lajos utca. 63

Hívjon minket
+36-30-511-1169

Rólunk

Dr. Kiss Krisztina

Dr. Kiss Krisztina - Szemész szakorvos

Mint szemész vallom: "a szem a lélek tükre", ezért különösen fontosnak tartom munkámban a beteget - mint érző embert - középpontba helyező gyógyító tevékenységet.

1994-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi karán. Utána a Szegedi Szemészeti Klinikán fejlesztettem szaktudásomat. A klinikán a szemészeti betegségek széles spektrumával találkoztam és megismerkedtem kezelésük legújabb módszereivel. 1998-2002 között egy refraktív sebészeti centrumban folytattam szemészeti pályafutásomat, ahol nemcsak PRK szemészeti műtétekkel foglalkoztam, hanem részt vettem egy különleges szemészeti alapkutatásban is. Ennek átütő eredménye lett az egész világon széleskörűen használt femtoszekundumos szemészeti lézerkészülék.

2002-től a kistarcsai Flór Ferenc kórház szemészeti osztályán, majd 2012-2017 között a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központban dolgoztam. Szakterületeim közé tartozik a glaucoma (zöldhályog) gondozás, valamint a cukorbetegek, magas - vérnyomás miatt kezeltek, pajzsmirigy betegek éves szűrő vizsgálatát is el tudom végezni. Gyermekek szemészeti szűrővizsgálatát is vállalom. Sportorvos által kért szemészeti vizsgálatot, illetve munkaalkalmassági szemészeti vizsgálatot is végzek.

2014-2021 között végeztem a hozzám forduló páciensek magas szintű ellátását Gödöllő családias magánrendelőjében, az Erzsébet Gondozóházban.

Természetesen örömmel foglalkozom szemüveg rendeléssel, illetve krónikus szemészeti betegek gondozásával is. Szenvedélyem a szakmám, így a szemészeti szakrendelőmet is nagy gondossággal rendeztem be. Olyan diagnosztikai műszerekkel rendelkezem, mint a látótér vizsgáló vagy az OCT/Funduskamera, amelyekkel megyei kórház szintű vizsgálatokat is el tudok végezni, így Önnek időt és utazást tudok megspórolni.

Barátságos kialakítású, családias hangulatú szemészeti magánrendelőmben vállalom Ön és családja teljeskörű szemészeti szakellátását és gondozását. Az alapos vizsgálatok után pedig örömmel készítünk Önnek egy kiváló minőségű, divatos szemüveget a szakrendelő melletti optikánkban.

Kérdés esetén hívjon minket a
+36-30-511-1169 telefonszámon